bus auto fiets
Menu

Type G en H

Er zijn nog enkele woningen te koop in Van Buyten II. Hieronder lees je meer over de nog beschikbare woningtypes.

Woningtype G 

De woningen van het type G zijn klassieke herenhuizen, die verdeeld zijn over twee tegenover elkaar gelegen woonblokken in het midden van het plan. De overstekken, gootklossen en diverse kapvormen geven de woningen een traditionele uitstraling.
Er zijn nog twee woningen van type G beschikbaar: bouwnummer 13 en 10.
De tussenwoning met bouwnummer 13 heeft een achtertuin op het noordwesten en
is voorzien van een uitbouw aan de achterzijde. Deze uitbouw heeft een diepte van 1,20 meter. De woning is tevens voorzien van een dakraam waardoor ook de grote tweede verdieping goed te gebruiken is. De tussenwoning met bouwnummer 10 heeft een achtertuin op het zuidoosten en heeft een uitbouw van 1,20 meter die voorzien is van tuindeuren.  
Informeer bij de makelaar voor alle specificaties van het meerwerk per bouwnummer. 

De bouw van deze woningen is in december 2022 van start gegaan. 

Specificaties type G: 

  • Kaveloppervlakte:126 en 127 m2 
  • Gebruiksoppervlakte: 142 m2 
  • Prijs vanaf € 548.425,- v.o.n.

Meer informatie type G & voorkeur doorgeven

Klik hier

Woningtype H 

De groene verbinding tussen het Kreken- en Heuvelpark ligt bij deze grote herenhuizen voor de deur. Vanuit je keuken kijk je zo op de lommerrijke laan. De hoge en repeterende tuitgevels zorgen voor een karakteristieke en statige uitstraling. Deze ruime herenhuizen liggen verdeeld over twee woonblokken. De achtertuinen zijn circa 10 meter diep en zijn gelegen op het zuidoosten.

De bouw van deze woningen is in december 2022 van start gegaan. Bekijk de pagina met het woningaanbod voor de/het nog beschikbare bouwnummer(s) en geef bij belangstelling je voorkeur door.

Specificaties type H: 

  • Tussen- en hoekwoningen
  • Kaveloppervlakte: 144-186 m2 
  • Gebruiksoppervlakte: 152- 166 m2 
  • Prijs vanaf: € 586.475,- v.o.n.

Nog beschikbare woningen type H & voorkeur doorgeven

Klik hier
Type H Vanuit Vogelvlucht Met De Groene Loper

De Groene Loper

Van Buyten ligt in de nieuwbouwwijk Poeldijkerhout. In deze wijk komen twee parken, het Krekenpark en het Heuvelpark. Het Krekenpark is al gerealiseerd, het Heuvelpark wordt begin 2023 opgeleverd. Tussen deze parken komt de Groene Loper. Deze groene zone loopt langs verschillende woningen en verbindt beide parken. De herenhuizen van het type H grenzen aan de Groene Loper en krijgen dus een prachtig groen uitzicht. 

In Poeldijk gebeurt het


In Poeldijk gebeurt het. Van Buyten is gelegen in de populaire buurt De Kreken van nieuwbouwwijk Poeldijkerhout. Een ideale woonomgeving voor jou en je gezin. Met het strand om de hoek en voorzieningen dichtbij is het hier heerlijk wonen.

15990919.jpg
Poeldijkerhout 2.PNG
IMG_7768.jpg
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Nog enkele woningen

Nog enkele woningen

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Geef bij belangstelling je voorkeur door of reageer via het contactformulier op deze website.

Bekijk de woningen