bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

De verkoop is gestart!

3 maart 2020

Het is eindelijk zover. De verkoop van nieuwbouwproject Van Buyten in Poeldijk is gestart.

Vanaf vandaag starten we officieel met de verkoop van Van Buyten en staat alle informatie online. Je hebt direct de mogelijkheid om je in te schrijven voor één of meerdere woningen tot en met maandag 16 maart, 10.00 uur.

Weet je nog niet precies voor welke woning(en) je wilt inschrijven? Of heb je na je inschrijving nog vragen? Dan ben je van harte welkom op de verkoopbijeenkomst. De makelaar en ontwikkelaar staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. 

De verkoopbijeenkomst vindt plaats op donderdag 12 maart van 17.00 tot 19.00 uur.
Locatie: Madestein, Madepolderweg 100 in Den Haag

Inschrijven voor een woning doe je zo: 
Klik hier om een persoonlijk account aan te maken. Na het inloggen kies je binnen het menu van je accountomgeving voor 'digitaal inschrijfformulier'. Vul vervolgens het complete formulier in. 

Toewijzing van de woningen 
Op 17 maart worden de woningen toegewezen met als doel: zoveel mogelijk mensen blij maken met hun eerste keuze. Deze willekeurige toewijzing gaat door middel van een geautomatiseerd systeem. Indien je een woning toegewezen hebt gekregen, dan neemt de makelaar uiterlijk 20 maart contact met je op. Heb je geen woning toegewezen gekregen, dan ontvang je hierover uiterlijk 20 maart bericht. 

Contactgegevens makelaar: 
Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars
Telefoonnummer: 0174 491 000

Succes met inschrijven!  

Ga naar het inschrijfformulier!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe