bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Dinsdag 27 december open dag

16 december 2022

Op dinsdag 27 december is er van 13.00 tot 14.30 uur een open huis voor de herenhuizen van Van Buyten II.  Hieronder lees je er meer over.

Open huis 
Tijdens het open huis bekijken wij met jou graag de unieke ligging van dit plan, het weidse uitzicht, geven wij je meer informatie over de nog beschikbare woningen, de bouwplanning en beantwoorden wij al jouw vragen. De bouw van de woningen is inmiddels gestart dus we kunnen je ontvangen in de bouwkeet. We heten je hier dan ook van harte welkom op dinsdag 27 december van 13.00 tot 14.30 uur.  

Locatie & route
Het open huis wordt gehouden in de bouwkeet van Van Mierlo. Deze keet is gelegen op de bouwlocatie. De bouwingang ligt tegenover De Rivierenlaan 53 te Poeldijk. Klik hier voor de route via GoogleMaps.

De Groene Loper
Van Buyten ligt in de nieuwbouwwijk Poeldijkerhout. In deze wijk komen twee parken, het Krekenpark en het Heuvelpark. Het Krekenpark is al gerealiseerd, het Heuvelpark wordt begin 2023 opgeleverd. Tussen deze parken komt de Groene Loper. Deze groene zone loopt langs verschillende woningen en verbindt beide parken. De herenhuizen van het type H grenzen aan de Groene Loper en krijgen dus een prachtig groen uitzicht. Klik hier voor de nog beschikbare woningen.

Graag tot 27 december!

NB Ben je niet in de gelegenheid om het open huis te bezoeken of wil je vrijblijvend meer informatie? Neem dan even contact op met Helm en Heus Nieuwbouw, tel 0174 444 777. 

 

Naar het woningaanbod
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe