bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Vergunning verleend & stand van zaken

2 september 2022

De omgevingsvergunning voor Van Buyten II is onherroepelijk. We geven je een update over de stand van zaken.

Onherroepelijke vergunning & planning
Deze week kregen wij de bevestiging van de gemeente dat er geen bezwaren zijn gekomen op de omgevingsvergunning. Dat betekent dat deze onherroepelijk is geworden. De komende tijd gaat de aannemer in gesprek met de kopers voor het zogenaamde koperskeuzetraject. Nadat kopers hun keuzes hierin gemaakt hebben, gaat de aannemer de bouw voorbereiden. Naar verwachting kan dan begin 2023 de bouw van de woningen van start.  

De verkoop gaat hard!
Inmiddels zijn 16 van de 27 woningen verkocht. De overige 11 staan onder optie. Heb jij jezelf al ingeschreven voor de woningen en wil je je kans op toewijzing vergroten door bijvoorbeeld je voorkeuren te wijzigen? Of heb je belangstelling voor een woning en wil je je inschrijven als reservekandidaat? Ga dan naar de accountomgeving of neem dan contact op met Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars, tel. 0174 - 44 47 77. 

De woningen van Van Buyten II
Van Buyten II bestaat uit 27 herenhuizen in diverse verschijningsvormen en groottes. Alle woningen worden gekenmerkt door een rijke architectuur en veel ruimte. De gebruiksoppervlaktes variëren van 136 m2 tot 152 m2. Alle woningen hebben drie slaapkamers en een ruime zolder met een mogelijkheid voor één of twee extra kamers. 

Bekijk hier de woningen & de verkoopstatus
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe