bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Zaterdag 4 juni verkoopevent

23 mei 2022

Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt. We bereiden namelijk de verkoop van nieuwbouwproject Van Buyten II voor. Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief en houd daarna je mailbox goed in de gaten want eind volgende week start de verkoop. 

Hoe verder?
We geven je via een nieuwsbrief een seintje als alle verkoopinformatie en het inschrijfformulier online staan. Vanaf dat moment is het direct mogelijk om je online in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers.

Meld je aan en save the date
Op zaterdag 4 juni organiseren we een verkoopbijeenkomst. De makelaar en ontwikkelaar laten je tijdens deze bijeenkomst kennis maken met de locatie, verstrekken je de brochure en geven antwoord op jouw vragen. Om iedereen tijdens de verkoopbijeenkomst voldoende informatie en tijd te kunnen geven, vragen we je hiervoor aan te melden. Dit doe je door een e-mail te sturen naar de makelaar; nieuwbouw@helmheus.nl. In deze mail geef je aan dat je naar de verkoopbijeenkomst van Van Buyten II wil komen. Zet 4 juni alvast in je agenda. Je ontvangt na aanmelding op korte termijn een uitnodiging met meer informatie. 

Interieurimpressies & prijsindicaties
De interieurimpressies zijn inmiddels ook gereed. En we kunnen  de prijsindicaties per woningtype met je delen. Klik hier om deze nieuwe informatie op de website te bekijken.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe