bus auto fiets
Menu

Uitleg online inschrijven

Online inschrijven

Heb jij interesse in één van de woningen van Van Buyten? Vanaf nu kun jij je inschrijven voor de woningen. Op deze pagina kun je lezen waaruit het online inschrijfformulier bestaat en waar je het formulier kan vinden. 

Wat moet ik invullen?

Allereerst moet je natuurlijk de bouwnummers invullen waarvoor je in aanmerking wilt komen. Je kan deze het beste vooraf al bepalen via het woningaanbod. Je kan tot een maximum van 10 bouwnummers selecteren op volgorde van jouw voorkeur.

Vervolgens kun je jouw n.a.w. gegevens invullen en die van jouw partner, in het geval je samen een woning koopt. Alle gevraagde  gegevens zijn nodig om de koop- en aannemingsovereenkomst op te maken indien je uiteindelijk tot koop van de woning over gaat.

Maar om zover te komen moet het financieel gezien, wel mogelijk voor je zijn om de woning te kopen. Daarom vragen wij je als laatste ook nog wat financiële gegevens (zoals inkomen) in te vullen. Voor het versturen heb je altijd de mogelijkheid om nog opmerkingen toe te voegen aan je inschrijving. 

Waar vind ik het inschrijfformulier?

Je vindt het online inschrijfformulier op jouw persoonlijke accountomgeving. 

Als je een nieuwe gebruiker bent kun je onderstaande stappen volgen om je aan te melden voor jouw favoriete woning(en):

  1. Klik op de "Schrijf je nu in" knop hieronder.
  2. Vul als nieuwe gebruiker je gegevens in bij "Ik heb nog geen account". Heb je al een account? Log dan in en je kunt direct beginnen met het invullen van het inschrijfformulier (hieronder punt 5). 
    • Als je een melding krijgt dat het account al bestaat kan je jouw account activeren en een wachtwoord aanmaken door middel van de "wachtwoord vergeten" optie.
  3. Bevestig je gegevens door te klikken op de "Bevestig mijn registratie" knop in de bevestigingsmail.
    • Als je de email niet hebt ontvangen, controleer dan ook voor de zekerheid de ongewenst / spam folder.
  4. Je kunt nu een wachtwoord instellen voor je account. 
  5. Vervolgens kun je direct beginnen met het invullen van het inschrijfformulier.

De toewijzing

De eerste woningen zijn inmiddels toegewezen. Als er woningen vrij komen, worden deze opnieuw toegewezen.  Deze willekeurige toewijzing gaat door middel van een geautomatiseerd systeem.   
De makelaar neemt contact met je op indien je een woning toegewezen hebt gekregen. Zolang je niets hoort, blijf je reservekandidaat. 
Geïnteresseerd in een woning?

Schrijf je nu in

Update

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in!

Heb je belangstelling voor een woning in Van Buyten? Schrijf je dan in via je account.

Nu inschrijven