bus auto fiets
Menu

Open huis & route

Op dinsdag 27 december is er van 13.00 tot 14.30 uur een open huis voor de herenhuizen van Van Buyten II. Bekijk de mooie ligging en ontvang vrijblijvend meer informatie tijdens het open huis op de bouwplaats. Hieronder lees je er meer over.

Open huis


Tijdens het open huis bekijken wij met jou graag de unieke ligging van dit plan, het weidse uitzicht, geven wij je meer informatie over de nog beschikbare woningen, de bouwplanning en beantwoorden wij al jouw vragen. De bouw van de woningen is inmiddels gestart dus we kunnen je ontvangen in de bouwkeet. We heten je hier dan ook van harte welkom op dinsdag 27 december van 13.00 tot 14.30 uur.  

Google Maps Locatie Bouwkeet Van Buyten II Met Logo

Locatie en route

Het open huis wordt gehouden in de bouwkeet van Van Mierlo. Deze keet is gelegen op de bouwlocatie. De bouwingang ligt tegenover De Rivierenlaan 53 te Poeldijk. Hiernaast zie je de ligging op de kaart. Klik hier voor de locatie of route via GoogleMaps.

Download hier de kaart
Type H Vanuit Vogelvlucht Met De Groene Loper

De Groene Loper

Van Buyten ligt in de nieuwbouwwijk Poeldijkerhout. In deze wijk komen twee parken, het Krekenpark en het Heuvelpark. Het Krekenpark is al gerealiseerd, het Heuvelpark wordt begin 2023 opgeleverd. Tussen deze parken komt de Groene Loper. Deze groene zone loopt langs verschillende woningen en verbindt beide parken. De herenhuizen van het type H grenzen aan de Groene Loper en krijgen dus een prachtig groen uitzicht. 

Bekijk de woningen

Bekijk het actuele woningaanbod

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe