bus auto fiets
Menu

Over van Buyten

In de nieuwe populaire woonbuurt De Kreken van de nieuwbouwwijk Poeldijkerhout komt het project Van Buyten. Poeldijkerhout is gelegen aan de noordoostzijde van Poeldijk. 

Wat komt er in Van Buyten?

Van Buyten ligt echt op een unieke plek: dicht bij het centrum van Poeldijk én dicht bij het water.

Een deel van de nieuwbouwwijken in Poeldijk zijn al gerealiseerd en bewoond. Dus ga er vooral eens langs, loop en kijk rond en proef de sfeer. Je ziet er prachtige woningen en voelt meteen hoe prettig de sfeer is. Om tot een fraaie mix van woningen te komen ontwikkelen we woningen waarbij de woningen of de woonblokken uniek zijn, maar waarbij je ziet dat alle woningen "familie" van elkaar zijn. We kozen voor een architectuurstijl die in Poeldijk past. Een klassieke en rijke stijl die mooi aansluit bij de nieuwbouw die al gerealiseerd is én bij de woningen in het oude dorp.

De woningen van het eerste deelplan, Van Buyten I, zijn allemaal verkocht De eerste woningen van Van Buyten I zijn al opgeleverd en de overige volgen in de loop van 2022. 

In het tweede deelplan van Van Buyten komen 27 woningen, 26 herenhuizen en een unieke hoekwoning. Bekijk via onderstaande link het actuele woningaanbod. 

Planning

 • Begin 2021: start bouw deelplan 1

  Begin 2021: start bouw deelplan 1

 • Q1 2022: oplevering deelplan 1

  Q1 2022: oplevering deelplan 1

 • Begin 2022: ontwikkeling deelplan 2

  Begin 2022: ontwikkeling deelplan 2

 • 2 juni 2022: start verkoop deelplan 2

  2 juni 2022: start verkoop deelplan 2

 • 4 juni 2022: verkoopbijeenkomst

Bekijk het actuele woningaanbod 

klik hier

Inschrijving gemeente Westland

Bij de start verkoop is het mogelijk om je in te schrijven voor diverse bouwnummers of woningen van Van Buyten II. Daarna zal de toewijzing van de woningen plaatsvinden. Bij deze toewijzing speelt het gemeentelijk registratiesysteem voor nieuwbouw koopwoningen van de gemeente Westland een rol. Hoe langer je staat ingeschreven in dit systeem, hoe groter de kans op een woning.
Mocht je meer willen weten over het gemeentelijk registratiesysteem of wil jij je hiervoor inschrijven, ga dan hieronder naar de website van de gemeente Westland.

Naar de website van gemeente Westland

klik hier

Hypotheekmogelijkheden

Indien je overweegt om je bij de start van de verkoop in te schrijven voor een woning in Van Buyten II, dan is het verstandig om vooraf je hypotheekmogelijkheden te bekijken. Zo kun je direct op de juiste woningen inschrijven en dit voorkomt wellicht terugstellingen achteraf. Wil je eens online je leencapaciteit berekenen of wil je een afspraak? Ga dan naar de website van Helm & Heus Finance. 

Naar de website van Helm & Heus Finance  

klik hier