bus auto fiets
Menu
Van Buyten II De Kreken Poeldijk Woning H Blok 4
Van Buyten II De Kreken Poeldijk Woning F Blok 1
Van Buyten II De Kreken Poeldijk Woning G Blok 2
Van Buyten II De Kreken Poeldijk Woning I En H Blok 5
Van Buyten II De Kreken Poeldijk Woning G Blok 3 (2)
Van Buyten II De Kreken Poeldijk Type G Interieur Ai
Van Buyten II De Kreken Poeldijk Type F Interieur Ai
Van Buyten II De Kreken Poeldijk Type I Interieur Ai
Van Buyten II De Kreken Poeldijk Type H Interieur Ai (1)

Van Buyten II

26 herenhuizen in diverse verschijningsvormen en 1 unieke hoekwoning

In het tweede deelplan, Van Buyten II, komen 26 herenhuizen in diverse verschijningsvormen en groottes en 1 unieke hoekwoning. De royale woningen bieden veel ruimte en de prachtige architectuur zorgt voor een luxe en karakteristieke uitstraling.
De verkoop is gestart. Ga naar de woningaanbod pagina om de woningen te bekijken en je daarna in te schrijven. Hieronder lees je meer over de diverse woningtypes. 


 

Deze ruime herenhuizen zijn gelegen aan de zuidzijde van het plan. De kap-vorm van de twee hoekwoningen geven het kleine woonblok een speelse uitstraling. De tussenwoningen in dit bouwblok zijn identiek. De rechter hoekwoning heeft een entree aan de voorzijde en een dwarskap, de linker hoekwoning heeft een zij-entree en een tuitgevel aan de voorzijde.
De achtertuinen zijn circa 10 meter diep en liggen op het noordwesten. De percelen van de hoekwoningen zijn breder, waardoor deze ook nog een zijtuin hebben.


Bouwblok 1
Woningtype F
Aantal herenhuizen: 5 

Beukmaat (breedte): 5,7 meter
Gebruiksoppervlakte: ca. 143 – 149 m2
Percelen: ca. 130 – 184 m2
Tuindiepte: ca. 10 meter

Prijs: vanaf € 550.000,- v.o.n.

Bekijk woningtype F

klik hier

Deze klassieke herenhuizen zijn verdeeld over twee tegenover elkaar gelegen woonblokken in het midden van het plan. De overstekken, gootklossen en diverse kapvormen geven de woningen een traditionele uitstraling. Ook bij dit woningtype zijn de tussenwoningen identiek en de hoekwoningen verschillend. Twee hoekwoningen hebben een tuitgevel in combinatie met een zijentree, de andere twee hebben een dwarskap en entree aan de voorzijde. De achtertuinen zijn circa 10 meter diep en zijn gelegen op het zuidoosten of het noordwesten. Drie percelen zijn iets breder, waardoor er een grotere achtertuin en een zijtuin ontstaat.Bouwblok 2 en 3

Woningtype G
Aantal herenhuizen: 12 
Beukmaat (breedte): 5,4 meter
Gebruiksoppervlakte: ca. 136 – 142 m2
Percelen: ca. 126 – 175 m2
Tuindiepte: ca. 10 meter
Prijs: vanaf € 525.000,- v.o.n.

Bekijk woningtype G

Klik hier

De groene verbinding tussen het Kreken- en Heuvelpark ligt bij deze grote herenhuizen voor de deur. Vanuit je keuken kijk je zo op de lommerrijke laan. De hoge en repeterende tuitgevels zorgen voor een karakteristieke en statige uitstraling. Deze ruime herenhuizen liggen verdeeld over twee woonblokken. Zowel de hoekwoningen als twee tussenwoningen zijn bij dit type voorzien een tuitgevel. De hoekwoningen hebben een extra breed perceel en een zij-tuin, een hoekwoning heeft een zijentree. De achtertuinen zijn circa 10 meter diep en zijn gelegen op het zuidoosten.


Bouwblok 4 & 5 
Woningtype H
Aantal herenhuizen: 9
Beukmaat (breedte): 6,0 meter
Gebruiksoppervlakte: ca. 151 – 158 m2
Percelen: ca. 143 – 186 m2
Tuindiepte: ca. 10,4 meter
Prijs: vanaf € 585.000,- v.o.n. 

Bekijk woningtype H

Klik hier

Ook bij deze royale woning ligt de groene verbinding tussen het Kreken- en Heuvelpark voor de deur. Qua architectuur sluit deze bijzondere en unieke hoekwoning aan bij de herenhuizen in het plan. Maar door zijn breedte, het platte dak, de luifel en de met licht metselwerk uitgevoerde gevel springt deze prachtige woning direct in het oog. Met een gebruiksoppervlakte van maar liefst 163m2 kun je deze woning gerust royaal noemen. De living met open keuken heeft een oppervlakte van circa 73m2. Door de schuifdeur in de achtergevel kom je in de 12 meter brede en bijna 10 meter diepe achtertuin. Vanuit de keuken kijk je op de lommerrijke laan aan de voorzijde van de woning. Wil je echt iets bijzonders? Dan is deze woning iets voor jou!Bouwblok 5
Woningtype I
Unieke hoekwoning 

Beukmaat (breedte): 6,0 meter + 4,1 (zijuitbouw)
Gebruiksoppervlakte: ca. 163 m2
Perceel:  ca. 291 m2
Tuindiepte: 10 meter
Tuinbreedte: 12 meter
Prijs: € 750.000,- v.o.n.

Bekijk woningtype I

Klik hier

Verkoopbijeenkomst op 4 juni

We organiseren ook een verkoopbijeenkomst op zaterdag 4 juni. De makelaar en ontwikkelaar laten je tijdens deze bijeenkomst kennis maken met de locatie, verstrekken je de brochure en geven antwoord op jouw vragen.
Om iedereen tijdens de verkoopbijeenkomst voldoende informatie en tijd te kunnen geven, vragen we je hiervoor apart aan te melden. Dit doe je door een e-mail te sturen naar de makelaar; nieuwbouw@helmheus.nl. In deze mail geef je aan dat je naar de verkoopbijeenkomst van Van Buyten II wil komen. Aanmelden via de mail kan tot vrijdag 3 juni 13.00 uur. Je kunt ook telefonisch aanmelden. Neem hiervoor contact op met Helm & Heus Nieuwbouwmakelaaars telefoon 0174 444 777. 

Na aanmelding ontvang je een uitnodiging met aanvullende informatie. 

Inschrijving gemeente Westland

Je kunt je tot maandag 13 juni, 23.59 uur inschrijven. Daarna zal de toewijzing van de woningen plaatsvinden. Bij deze toewijzing speelt het gemeentelijk registratiesysteem voor nieuwbouw koopwoningen van de gemeente Westland een rol. Hoe langer je staat ingeschreven in dit systeem, hoe groter de kans op een woning.
Mocht je meer willen weten over het gemeentelijk registratiesysteem of wil jij je hiervoor inschrijven, ga dan hieronder naar de website van de gemeente Westland.

Naar de website van gemeente Westland

klik hier

Hypotheekmogelijkheden

Indien je overweegt om je bij de start van de verkoop in te schrijven voor een woning in Van Buyten II, dan is het verstandig om vooraf je hypotheekmogelijkheden te bekijken. Zo kun je direct op de juiste woningen inschrijven en dit voorkomt wellicht teleurstellingen achteraf. Wil je eens online je leencapaciteit berekenen of wil je een afspraak? Ga dan naar de website van Helm & Heus Finance. 

Naar de website van Helm & Heus Finance

klik hier

Update

Nu in verkoop

Nu in verkoop

De verkoop van Van Buyten II is gestart. Bekijk het woningaanbod en schrijf je bij belangstelling in als reservekandidaat.

Bekijk de woningen