bus auto fiets
Menu

WONINGEN UITGELICHT

In Poeldijk gebeurt het.

In Poeldijk gebeurt het. Project Van Buyten is de volgende fase in de populaire buurt De Kreken van nieuwbouwwijk Poeldijkerhout. Een ideale woonomgeving voor jou en je gezin. Met het strand om de hoek en voorzieningen dichtbij is het hier heerlijk wonen.

 

30392 - Ext 03 - XL-small.jpg
Tweekapper met zij-uitbouw
30392 - Ext 06-small.jpg

Bouwnummer 6

Ben je op zoek naar veel ruimte voor jou en je gezin? Altijd al gedroomd van een woning áán het water? Dan maken wij jouw dromen waar.

Deze twee-onder-één-kapwoning is van alle gemakken voorzien. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers te vinden en de tweede verdieping biedt voldoende mogelijkheden voor het realiseren van bijvoorbeeld extra slaapkamers. Door de vliering is je zolder altijd netjes opgeruimd. Daarnaast beschikt deze woning ook nog over een eigen oprit met berging. Wat wil je nog meer?

Lees meer over dit woningtype

Specificaties: 

  • Kaveloppervlakte: 254 m2 
  • Woningoppervlakte: 174 m2 
  • Inhoud: 626 m3 
  • Prijs: € 607.550,-

Bouwnummer 10

Deze twee-onder-één-kapwoning is van alle gemakken voorzien. Door de uitbouw van 2,4 meter op de begane grond aan de achterzijde van de woning, ontstaat extra veel ruimte. Je hebt hier voldoende ruimte om prettig te leven. 

Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers te vinden en de tweede verdieping biedt voldoende mogelijkheden voor het realiseren van bijvoorbeeld extra slaapkamers. Ook deze woning beschikt over een eigen oprit met berging.

Lees meer over dit woningtype

Specificaties: 

  • Kaveloppervlakte: 257 m2 
  • Woonoppervlakte: 189 m2 
  • Inhoud: 680 m3 
  • Prijs: € 629.600,-

Update

Van Buyten II komt er aan!

Van Buyten II komt er aan!

Dit voorjaar gaat de verkoop van Van Buyten II van start. Bekijk alvast de schetsen van dit nieuwe deelplan en meld je bij belangstelling aan voor de nieuwsbrief (via blijf op de hoogte). Dan houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Bekijk Van Buyten II