bus auto fiets
Menu

WONINGEN UITGELICHT

In Poeldijk gebeurt het.

In Poeldijk gebeurt het. Project Van Buyten is de volgende fase in de populaire buurt De Kreken van nieuwbouwwijk Poeldijkerhout. Een ideale woonomgeving voor jou en je gezin. Met het strand om de hoek en voorzieningen dichtbij is het hier heerlijk wonen.

 

30392 - Ext 04-small.jpg
30392 - Ext 06-small.jpg
30392 - Ext 03-small.jpg

Twee-onder-één-kapwoning type D

Ben je op zoek naar veel ruimte voor jou en je gezin? Altijd al gedroomd van een woning áán het water? Dan maken wij jouw dromen waar.

Deze twee-onder-één-kapwoningen zijn van alle gemakken voorzien. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers te vinden en de tweede verdieping biedt voldoende mogelijkheden voor het realiseren van bijvoorbeeld extra slaapkamers. Voor de begane grond is er een alternatieve indelingsoptie beschikbaar. De benedenverdieping wordt dan stukken ruimer en krijgt meteen een gezellige indeling. Daarnaast beschikt deze woning ook nog over een eigen oprit met berging. Wat wil je nog meer?

Let op: de linker-en rechterwoning van elk blok zijn anders qua indeling. Daarnaast wordt ieder blok gekenmerkt door één woning met een zadeldak en één met een dwarskap. 

Lees meer over dit woningtype

Specificaties: 

  • Kaveloppervlakte: vanaf 246 m2 
  • Woningoppervlakte: 174 - 179 m2 
  • Inhoud: 624 - 655 m3 
  • Prijs: vanaf € 589.000,-

Vrijstaande woning type E

Zoek jij een woning die er écht uit springt? Dan is deze vrijstaande woning misschien wel iets voor jou. De prachtige architectuur laat menig hart sneller kloppen.  

Pak het schetsblok er maar alvast bij, want door zijn plattegrond kun je met deze woning echt alle kanten op! Verhuizen is voorlopig niet nodig, want je hebt meer dan genoeg ruimte en hoeft dus niet meer te zoeken naar iets groters voor jou en je gezin. Een grote tuin áán het water op het zuidoosten, dubbele oprit en geïsoleerde berging. Wat wil je nog meer?  

Lees meer over dit woningtype

Specificaties: 

  • Kaveloppervlakte: 346 m2 
  • Woonoppervlakte: 209 m2 
  • Inhoud: 753 m3 
  • Prijs: vanaf € 739.000,-

Interesse?

Heb je na het lezen van deze informatie interesse gekregen? Of zijn er nog vragen die je wilt stellen over de woning van jouw dromen?

Aarzel dan niet en neem dan contact op met één van de makelaars voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. 

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Woningen uitgelicht

Woningen uitgelicht

We hebben een aantal woningtypes voor je uitgelicht. Wat is er speciaal aan deze woningen? Hoe groot zijn ze? En belangrijker nog, wat kosten ze? Deze en nog veel meer vragen worden allemaal beantwoord op de pagina.

Bekijk de woningen